Πρόσβαση - Χάρτης  

   

Διαφημίσεις  

 gratsanis

 

 

 

 

 

   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΧΟΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ANAKOINΩΣΗ

 Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ματσουκίου Ιωαννίνων «Η ΒΥΛΙΖΑ» ενημερώνει τους φίλους και φίλες του Συλλόγου, ότι το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 21:00  θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογό μας χορευτική εκδήλωση-χειμωνιάτικο αντάμωμα, στο κέντρο δεξιώσεων Κτήμα Θεοχάρη που βρίσκεται Επισκοπικό Ιωαννίνων. Στην ορχήστρα θα είναι ο Χρήστος Ντούλιας στο κλαρίνο και ο Κ. Γεροδήμος στο τραγούδι. Τιμή εισόδου 17 ευρώ η οποία περιλαμβάνει φαγητό και ποτό.

 Στον χορό θα παραστεί το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας και το τμήμα ενηλίκων παρουσιάζοντας διάφορους χορούς(Μεκεδονία, Ήπειρο κλπ).

 Για την εκδήλωση θα μισθωθεί λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει από την περιοχή του Αγρινίου. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση χρησιμοποιώντας το λεωφορείο για την μεταφορά τους τόσο από το Αγρίνιο όσο και από τις ενδιάμεσες περιοχές (Φιλιππιάδα, Άρτα, Λουτρό, Αμφιλοχία), να επικοινωνήσουν με το μέλος του Δ.Σ.  του Συλλόγου Απόστολο Γρατσάνη στο τηλ. 6944 447093 για να δηλώσουν συμμετοχή. Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ.

Pin It
   

Καιρός  

   

Χορευτικό  

   

Πρωινός Λόγος Τρικάλων  

logo

   

Πρωτοσέλιδα  

   

Τελευταίες Ειδήσεις  

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr